Ad, uw persoonlijke thuismanager

Begeleiding grote projecten

U wilt graag de zolder verruimen met een dakkapel; het houtwerk buiten moet nodig geschilderd worden; misschien heeft u lekkage in de schuur; u wilt een garage bouwen in de tuin; die boom in de voortuin moet er eigenlijk uit; de slaapkamer opnieuw geverfd; een speelzolder op de kamer van uw dochter; een in uw stijl passende boekenkast; een opbergsysteem in de kelder of op zolder; een tuinkast op maat.

Zomaar wat voorbeelden van ingrijpende zaken in en rondom uw huis. Hoe pakt u het aan? Welk bedrijf vraagt u ervoor; zijn ze wel deskundig; werken ze volgens afspraak; moet er een vergunning komen; vragen u eerst offertes aan? Slechts een kleine greep uit de vragen die dan opkomen.

Hierbij kan ik uitkomst bieden door tal van zaken uit handen te nemen. In overleg met u vraag ik offertes aan, eventuele vergunningen en werk samen met u naar de datum dat er daadwerkelijk begonnen wordt. Ook dan kan ik u van dienst zijn door de ruimte waar gewerkt moet worden voor te bereiden; helemaal of gedeeltelijk leeg te halen; af te dekken tegen stof, etc. Ik kan het een en ander namens u begeleiden, contact houden met de bedrijven tijdens het werk en er voor zorgen dat de overlast voor u zo klein mogelijk is.

Vraag "Ad", uw persoonlijk thuismanager en u zult merken dat u er minder tegenop gaat zien.

Een dag van Ad projectbegeleiding. Lees meer
Lees meer >>
Ad denkt graag met u mee.