Ad, uw persoonlijke thuismanager

Senioren dienst

Bij een groot aantal senioren speelt vroeg of laat de vraag; "wil ik in mijn huis blijven wonen en zo ja, hoe regel ik dan het een en ander, zodat het zo lang mogelijk kan? Ik wil niet te veel aan mijn kinderen vragen ( zij hebben het al zo druk ) en ook mijn omgeving wil ik niet te veel belasten. Kan "Ad" mij misschien uitkomst bieden?

Jazeker, samen met u, neem ik door wat de beperkingen op termijn zouden kunnen zijn, welke aanpassingen en hulpmiddelen er nodig zijn om in uw eigen huis en vertrouwde omgeving te blijven wonen. Mogelijk moet de badkamer worden aangepast; de toilet verhoogd; wat aanpassingen in de keuken; een bijzondere stoel aangeschaft; of een traplift. Misschien moet er thuiszorg komen en afspraken met de groenteboer voor het thuisbrengen van vers fruit. Waarschijnlijk hoeft het niet allemaal tegelijk en kan het geleidelijk aan. U kunt vast iemand gebruiken die kleine ongemakken snel verhelpt, iemand die naast de lichamelijke verzorging het leven wat makkelijker maakt.

Komt de bovenstaande vraag u bekend voor, neem dan eens contact op met "Ad, uw persoonlijk thuismanager. Ik kan vast wat voor u betekenen.

Hoe verloopt een dag als ik mij inzet voor senioren? Lees mijn verhaal over een dag helpen en ondersteunen.
Lees meer >>
Ad denkt graag met u mee.