Ad, uw persoonlijke thuismanager

Ad, uw persoonlijk chauffeur

Met deze dienst is "Ad" uw eigen prive chauffeur. Voor elke vraag een passende oplossing. Hieronder zomaar een aatal voorbeelden.
  • U wilt samen met uw partner naar theater, ik sta voor u klaar, haal u op en breng u weer netjes thuis. Een heerlijk avondje uit om nooit te vergeten.
  • U wilt iemand in het zonnetje zetten. U wilt die persoon in stijl laten ophalen en vervoeren naar een bepaalde bestemming.
  • U gaat met vakantie of zakenreis. Ik breng en haal u van bijvoorbeeld Schiphol of een treinstation. In dit verband attendeer ik u op de combinatie met de huisoppasdienst.
  • Met een paar vriendinnen lekker een dagje naar de stad, iedereen op de afgesproken tijd opgehaald en na afloop alle dames met de gekochte boodschappen netjes thuisgebracht.
  • Het hoeft natuurlijk niet om u persoonlijk te gaan. Met zijn bestelbus kan "Ad" ook het vervoer verzorgen van uw kast naar een familielid, of van de boot naar de jachthaven, of van de spullen van uw dochter die op kamers gaat en zo zijn er veel meer zaken te bedenken, kortom
voorbeelden te over, waarbij "Ad" uw persoonlijk chauffeur kan zijn voor kortere of langere tijd.
Ik ben uw persoonlijk chauffeur vandaag. Lees meer
Lees meer >>
Ad denkt graag met u mee.