Ad, uw persoonlijke thuismanager

Verhuizen

Verhuizen, je weet allemaal wel waar je het voor doet, maar het blijft een heel karwei. Ook al neemt u een erkende verhuizer in de arm voor het overbrengen van de huisraad, er is zoveel te doen, zoveel om aan te denken.

Ook hierbij kan ik u tot steun zijn. Als extra mankracht, die meedenkt en meewerkt en dit al ver voor de daadwerkelijke verhuizing. In overleg hoe het beste te werk te gaan, met inpakken, demonteren van meubilair, het weggooien van overtollige spullen, het leeg en netjes opleveren ( misschien met hier en daar nog een kleine reparatie ) van het oude huis.

En dan aangekomen in de nieuwe woning; moet het meubilair weer gemonteerd; diverse planken, decoratie, etc. weer opgehangen; lampen aan het plafond; oh ja, de nieuwe brievenbus moet nog worden opgehangen; wie smeert en belegd even de broodjes en zorgt voor de koffie?

Kortom, laat u niet verrassen met alle vervelende gevolgen van dien. Ik kan ervoor zorgen dat u achteraf zegt, “goh, het viel eigenlijk best mee, we zijn al redelijk op orde”

Hoe verloopt een dag verhuizen met Ad? Lees mijn verhaal over een recente verhuizing.
Lees meer >>
Ad denkt graag met u mee.