Ad, uw persoonlijke thuismanager

Ad Allround

U herkent de voorbeelden vast wel;

Die grote kast welke weg moet. U heeft er al een bestemming voor, maar wie haalt hem leeg en brengt hem weg? Er liggen al langere tijd diverse boodschapjes te wachten ( foto`s wegbrengen, mantelpakje ophalen bij de stomerij, nieuw knopje voor die kast kopen, etc.), wanneer komt u er aan toe? Het zou leuk zijn als dat schilderij opgehangen werd en wat te denken van die kraan die nog steeds lekt. Wie helpt u met het opruimen van de zolder of de schuur en brengt het een en ander direct naar de nieuwe bestemming? De schuurdeur loopt al een hele tijd over de grond, wie maakt dat in orde? Wie haalt die verdorde plant uit de tuin en legt die schuine tegel recht? Eigenlijk moet er een nieuw slot op de voordeur en moet deze gelijk geschilderd worden.

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te geven. Schrijft u die "dingetjes" maar eens op en neem contact op met Ad, want u zal merken dat het een verademing is als ze zijn gedaan.

Laat Ad u helpen met alle "dingen" welke nog op uw lijstje staan. Het een verademing als ze zijn gedaan. Lees hier hoe ik dit voor anderen heb gedaan.
Lees meer >>
Ad denkt graag met u mee.