Ad, uw persoonlijke thuismanager

Een dag van Ad als persoonlijk chauffeur

Het is een zaterdag en heb afgesproken vier dames van zeer respectabele leeftijd thuis op te halen, naar Utrecht te brengen, waar zij deelnemen aan een jaarlijks bijeenkomst van de stichting waar zij lid van zijn, ze daarna op te halen en weer thuis te brengen. Voor de gelegenheid huur ik een luxe auto met hoge instap. De auto heb ik gisterenmiddag al opgehaald dus ik vertrek direct van huis om de eerste dame in Oegstgeest op te halen. Na haar in de auto geholpen te hebben rijden we naar het volgende adres in Voorburg waar twee andere dames dicht bij elkaar wonen. De laatste van de vier haal ik op in Maassluis.

Na een klein uur rijden, waarbij in gesprek van alles voorbij komt, arriveren we ruim op tijd in het centrum van Utrecht. Ik help de dames uit de auto en begeleid ze naar het gebouw waar ze met open armen worden ontvangen. Er wordt me koffie aangeboden, maar ik neem het niet omdat de auto boetegevoelig staat geparkeerd en rijd terug naar huis. Aan het einde van de middag vertrek ik weer van huis om de vier dames in Utrecht op te halen. We hebben afgesproken dat ik dezelfde weg terug neem als in de ochtend, wat betekent dat degene die het eerste is ingestapt als laatste weer uitstapt. Het geeft niet want het is prachtig weer, we rijden voor ons plezier en er is genoeg te bepraten. Nadat ik de dames weer heb thuisgebracht tank ik de auto af en breng hem terug naar de garage.

Eenmaal thuis mail ik naar de organisator van de bijeenkomst dat de dames weer goed en wel thuis zijn aangekomen. Een volgende keer sta ik weer graag voor ze klaar. Eens kijken wat mijn volgende klus is als persoonlijk chauffeur; oh ja, met mijn eigen auto een boot in Friesland ophalen en naar een werf hier in Zuid Holland brengen voor onderhoud. Dat is vast en zeker een eenzamere tocht.

Ad denkt graag met u mee.